Acasă Extern Catastrofă aviatică în Rusia: 4 oameni au murit

Catastrofă aviatică în Rusia: 4 oameni au murit

0

O nouă catastrofă aviatică în Rusia. Patru persoane au murit după ce un avion cu 16 oameni la bord, a aterizat forțat în regiunea Irkutsk pe malul unui râu. Aeronava mai avea doar 4 kilometri până la destinaţie. Echipele de salvatori au intervenit cu bărcile în zonă pentru a transporta victimele la cel mai apropiat spital.

„La faţa locului are loc o operaţiune de salvare. La aceasta participă peste 50 de oameni şi 10 unităţi tehnice de intervenţie. Din păcate, patru persoane au decedat. Operaţiunile continuă. „

Potrivit presei ruse, ca salvatorii să găsească avionul prăbușit, pasagerii au pornit muzica la bord la volum maxim şi au început să strige când au observat felinarele echipelor de intervenţie. Printre cele 4 victime se află şi pilotul aeronavei. Alte 12 persoane au fost rănite, trei dintre care sunt în stare gravă.

„Da, sunt felinare! Oameni buni, ajutor! Cineva a venit. Suntem aici! Trei sau patru oameni au murit. Avionul a fost complet distrus. Toate picioarele au fost rupte. Un singur om s-a născut în cămaşă.”

Datele preliminare arată că avionul nu putea ateriza pe pistă din cauza ceţii și a mers la al doilea cerc, după care a dispărut de pe radare. Comitetul de Anchetă a deschis un dosar penal privind încălcarea regulilor de siguranță.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.