Acasă Politic Cât timp mai rămâneți premier? Răspunsul lui Ion Chicu

Cât timp mai rămâneți premier? Răspunsul lui Ion Chicu

0

Voi rămâne premier atât timp când Parlamentul va decide asta, în caz contrar Guvernul va pleca. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Ion Chicu în cadrul unui interviu pentru Agora.md.

Întrebat cât timp va mai fi premier, Ion Chicu a răspuns:

„E greu de spus cât voi mai rămâne premier pentru că e greu de spus cum vor evolua lucrurile mai departe. Voi rămâne împreună cu colegii la Guvern atât timp cât Parlamentul va decide că rămân, în cazul în care Parlamentul va decide că pleacă Guvernul, vom pleca! Este de dorit ca perioada de la plecarea unui Guvern și la venirea altuia să fie foarte limitată”, a declarat Ion Chicu.

Luni, 20 iulie, opoziţia din Moldova nu a avut suficiente voturi pentru a demite Guvernul. Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost susţinută de numai 46 din 101 deputaţi, minimul necesar fiind de 51 de voturi.

Majoritatea parlamentară de 50 de parlamentari, precum şi un deputat independent au votat împotrivă.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.