Acasă Politic Cât ar costa gazda lui Vlad Filat în Chișinău și ce mașini...

Cât ar costa gazda lui Vlad Filat în Chișinău și ce mașini deține

0

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a declarat că ex-premierul are două case în Elveția, iar în Chișinău achită circa 6.000 de euro lunar pentru chirie.

De asemenea, mai spune că fostul prim-ministru se plimbă „de ochii lumii” cu o mașină simplă, dar, de fapt deține ultimul model Mercedes S-Class.

Președintele liberal-democraților a calificat dezvăluirile ex-apărătorului său drept „dezinformări și minciuni”.

Avocatul Igor Popa l-a caracterizat pe Vlad Filat ca fiind un corupt.

„Acest corupt (n.r: Vlad Filat) a reușit să-și tragă două case pe malul lacului Geneva, acolo unde și Vlad Plahotniuc are vile. Aceste case valorează în jur de 2-3 milioane de euro. Banii au fost primiți de la compania Amaya Group, condusă de acel Bazov care este aresta în Canada pentru corupție. Banii au fost transferația de Amaia către o comapnie off-shore care a plătit către proprietarii casei din Geneva care a cumpărat-o Filat”, a declarat Popa.

Potrivit lui Popa, toată această investigație se află pe masa procurorilor din Franța.

„Eu personal am vorbit cu domnul procuror și am înțeles că nu a mai rămas mult până când Vlad Filat va fi condamnat în Franța pentru spălare de bani”, a precizat avocatul Igor Popa.

Fostul apărător al ex-premierului susține că aceste case nu sunt scrise pe numele lui Vlad Filat.

Vedeți în video-ul mai jos cum arată casele din orașul elvețian Geneva care ar aparține lui Filat:

„Vlad Filat este un mincinos. Se plimbă cu o mașină Dacia Duster care este simplă, dar, în realitate are ultimul model de Mercedes S-Class. Pentru chirie achită lunar aproximativ 6.000 de euro, închiriind o casă. Detectivii cu care noi lucrăm au toată informația despre acest individ, ce face, unde călătorește și ce conturi mai golește”, a anunțat Popa.

Mai mult, Vladimir Filat este cercetat acum de procurorii de la Frankfurt, pe numele lui fiind deschis un dosar pentru spălare de bani, sunt dezvăluirile făcute de fostul avocat al acestuia, Igor Popa.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a venit cu o primă reacție în urma acuzațiilor aduse de fostul său avocat, Igor Popa.

„După ce m-a vândut lui Plahotniuc și m-a băgat în pușcărie, așa numitul „avocat” Igor Popa, pus de același stăpân, a lansat o serie întreagă de dezinformări și minciuni! Deoarece nu sunt în Republica Moldova, iar acuzațiile aduse nu pot fi demontate printr-o postare, la revenire, vineri 24 Septembrie 2020, voi organiza o Conferință de presă în care voi demonta pe larg ticăloșeniile și minciunile aruncate în spațiul public de acest individ fără scrupule, care a încălcat orice limită morală și toate normele deontologice profesionale”, a scris Filat într-o postare pe Facebook.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.