Acasă Istorii din spatele culisei Cât a costat organizarea dezbaterii electorale dintre Maia Sandu și Alexandr...

Cât a costat organizarea dezbaterii electorale dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo

0

Dezbaterile electorale dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, desfășurate astăzi, 27 octombrie, la Palatul Republicii, au fost estimate la circa 200.000 de lei, conform declarației lui Adrian Băluțel, membru al staff-ului electoral al PAS.

Băluțel a subliniat că scopul principal al dezbaterii este de a prezenta realizările Maiei Sandu în cei patru ani de mandat și de a-l confrunta pe Stoianoglo cu aceste realizări.

Dezbaterea se desfășoară începând cu ora 10:00 la Palatul Republicii, iar fiecare candidat va fi însoțit de cinci membri ai staff-ului său electoral, într-o confruntare care promite să fie stimulantă pentru alegători.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.