Acasă Social Casă, cuprinsă de flăcări la Căușeni: 2 copile, salvate de pompieri

Casă, cuprinsă de flăcări la Căușeni: 2 copile, salvate de pompieri

0

Două copile au fost salvate după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări la Căușeni.Incendiul a izbucnit ieri, 23 septembrie, în localitatea Cârnățeni, pompierii fiind alertați la ora 21:18.

Imediat la fața loclui a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care a stabilit că două camere și o anexa au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 22:00, fără ca aceasta să obțină răspândire, iar lichidarea completă a incendiului s-a reuşit la ora 22:43.

Totodată, în timpul intervenției s-a stabilit că în interiorul unei odăi neafectate de foc se aflau două minore în vârstă de 11 și de 7 ani, care s-au ascuns de flăcări. Pompierii au evacuat fetele imediat din locuință, astfel evitând intoxicarea acestora.

Copiii nu au avut de suferit și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma incendiului au fost distruse bunuri materiale din interiorul a două camere, circa 20% din tavanul bucătăriei și circa 30% din acoperișul anexei cu suprafața aproximativ de 150 m2.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.