Acasă Politic Candu: Dodon este cel care mi-a făcut cunoștință cu Plahotniuc

Candu: Dodon este cel care mi-a făcut cunoștință cu Plahotniuc

0

Andrian Candu l-a cunoscut pe Vladimir Plahotniuc, cel care i-a devenit ulterior naș și coleg de partid politic, datorită lui Igor Dodon. Dezvăluirile au fost făcute de către Candu miercuri, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

El a declarat că s-a întâmplat în anul 2006, atunci când Candu activa într-o companie de consultanță, iar Igor Dodon era ministru al Economiei.

„Pe domnul Dodon îl cunosc din 2005-2006. Domnul Dodon mi-a făcut cunoștință cu domnul Plahotniuc. Unii investitori veneau în Moldova și căutau anumite oportunități pentru a dezvolta afacerea. Compania de consultanță în care activam, ne-am apucat să pregătim toate demersurile. Domnul Dodon atunci mi-a recomandat să vorbesc cu câțiva oameni de afaceri proeminenți, printre ei se afla și Plahotniuc”, a declarat Candu.

Andrian Candu a recunoscut că a avut două discuții „particulare” cu Igor Dodon, în septembrie 2019 și ianuarie 2020, pentru a vorbi de „anumite proiecte ale Partidului Democrat”.

Deputatul a mai spus că nu i-a transmis niciun mesaj lui Dodon din partea lui Plahotniuc și că nu cunoaște dacă între cei doi ar exista vreo comunicare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.