Acasă Sport Când vor reveni elevii la regimul obișnuit de alimentație în școli

Când vor reveni elevii la regimul obișnuit de alimentație în școli

0

Începând cu data de 21 septembrie, elevii care studiază în ciclul I și II în cadrul instituțiilor de învățământ din capitală vor reveni treptat la alimentația tradițională. În cadrul ședinței operative a Primăriei, viceprimarul Angela Cutasevici a anunțat că modificările privind modul de alimentare a copiilor vor fi efectuate doar în cazul în care instituțiile educaționale sunt dotate cu toate cele necesare pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

La fel, managerii școlilor vor ține cont de regulile de siguranţă, igiena pregătirii şi servirii meselor, conform Instrucţiunii din Hotărârea nr. 26 din 21.08.20 a Comisiei Naţionale Extraordinare pentru Sănătate Publică.

Menționăm că din 7 septembrie 2020, elevii din liceele cu profil sportiv,  din instituţiile de învăţământ primar și secundar, cei care au fost bolnavi de TBC și elevii din clasele gimnaziale care provin din familii social-dezavantajate, beneficiază de alimentaţie gratuită (produse la pachet).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.