Acasă Politic Când va fi examinată moțiunea simplă asupra ministrului Pavel Voicu

Când va fi examinată moțiunea simplă asupra ministrului Pavel Voicu

0

Moțiunea simplă asupra activității Ministrului Afacerilor Interne va fi examinată luni, 7 decembrie, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului, conform unei decizii a Biroului permanent al Legislativului. Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit miercuri în ședință, în cadrul căreia a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni, transmite SafeNewsi.md cu referire la ZdG.

Biroul a decis că moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne al R. Moldova va fi examinată luni, 7 decembrie, în cadrul ședinței plenare.  

Fracțiunea parlamentară Platforma Demnitate și Adevăr și deputații Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) au înaintat la 19 noiembrie o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu.

Deputații îl acuză pe Voicu de nepregătire pentru combaterea grupărilor criminale, a grupurilor paramilitare din regiunea transnistreană și asigurarea securității cetățenilor R. Moldova.

Avizarea se face în termen de până la 7 zile lucrătoare de la data depunerii moţiunii.

Dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.