Acasă Sport Campionatul Mondial de Sambo: Sportivii moldovenii au adus acasă trei medalii

Campionatul Mondial de Sambo: Sportivii moldovenii au adus acasă trei medalii

0

Prestație impresionantă a sportivilor moldoveni la Campionatul Mondial de Sambo pentru cadeți și juniori, desfășurat în Larnaka, Cipru! Irina Florea (categoria 50 kg) și Andrei Peaticovschi (categoria 79 kg) au cucerit medaliile de argint, în timp ce Stanislav Iuhnevici (categoria 88 kg) și-a adjudecat medalia de bronz.

Aceștia au demonstrat curaj, tehnică și determinare pe tatami, reprezentând cu mândrie culorile țării, scrie realmedia.md.

Irina Florea și Andrei Peaticovschi au ajuns până în finale după meciuri tensionate și dificile, unde au dat dovadă de o formă fizică excelentă și o strategie de joc inteligentă. Deși au fost învinși în ultimul act, medaliile de argint sunt o realizare extraordinară, care subliniază talentul și viitorul promițător al acestor tineri sportivi

Stanislav Iuhnevici a completat colecția de medalii pentru Moldova, reușind să obțină bronzul în categoria sa, după o serie de meciuri intense. Performanțele celor trei sambiști au adus un val de entuziasm în rândul suporterilor moldoveni, care au transmis mesaje de felicitare și susținere.

„A fost un turneu dificil, dar sportivii noștri au demonstrat că pot concura la cel mai înalt nivel. Suntem mândri de ei și de rezultatele obținute,” au declarat oficialii Federației de Sambo din Republica Moldova.

Felicitări, Irina, Andrei și Stanislav! Bravo! Hai, Moldova!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.