Acasă Extern Câinii lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă,...

Câinii lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă, după un „incident”

87
0
ads

Cei doi câini din rasa ciobănesc german ai președintelui american Joe Biden, Champ și Major, au fost trimiși înapoi în Delaware de la Casa Albă, în urma unui incident în care unul dintre patrupezi l-ar fi mușcat pe un agent de securitate, relatează CNN.

Major, câinele mai tânăr al lui Joe Biden, un ciobănesc german în vârstă de 3 ani ar fi mușcat un membru al echipei de securitate de la Casa Albă, însă nu se știu încă detalii cu privire la acest incident.

Starea exactă a agentului de securitate este necunoscută, însă pare că incidentul a fost suficient de serios încât să ducă la decizia de a-i muta pe câini înapoi la locuința lui Biden din Wilmington în statul Delaware.

Major, în vârstă de trei ani, a fost adoptat dintr-un adăpost în noiembrie 2018 și a mai avut anterior episoade de „comportament agitat” care a inclus sărit, lătrat sau lovit personalul de la Casa Albă. Celălalt câine, în vârstă de 13 ani, este mult mai liniștit.

Champ și Major au fost aduși la Casa Albă în ianuarie, la o săptămână de la ceremonia de învestire în funcție a lui Joe Biden.

Jill Biden spunea anterior că e dificil să îi facă pe câini să se obișnuiască cu viața la Casa Albă pentru că nu sunt obișnuiți să se afle în prezența unui număr atât de mare de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here