Acasă Multimedia CA a aprobat 27 de rapoarte anuale de activitate pentru serviciile TV...

CA a aprobat 27 de rapoarte anuale de activitate pentru serviciile TV și radio

0

Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat, în ședința de astăzi, 22 de rapoarte anuale de activitate pentru posturile de televiziune și cinci pentru posturile de radio.

Astfel, este vorba de: „Noroc TV”, „TV 8”, „Vocea Basarabiei TV”, „Media TV”, „BAS TV”, „TVR Moldova”, „ITV”, „R Live TV”, „Special TV”, „Canal 5”, „Orizont TV”, „Familia”, „Mega TV”, „Busuioc TV”, „Gurinel TV”, „Privesc.Eu TV”, „Jurnal TV”, „SOR – TV”, „Gold TV”, „Axial TV”, „One TV” și „Star TV”.

Alte cinci rapoarte au fost acceptate pentru posturile de radio „Hit FM”, „Vocea Speranței”, „Bizim Dalgamiz”, „Radio Roks” și „Radio 7/Радио 7”.

Anterior, membrii Consiliului Audiovizualului au solicitat unor furnizori să depună, în termen de cinci zile, rapoarte cu date complete pentru posturile: „Hit FM”, „Vocea Speranței”, „Bizim Dalgamiz”, „Radio Jean”, „Smile FM”, „Radio Roks”, „Romano Patrin-FM”, „Liubimoe Radio” și  „Radio ONE”.

Rapoarte noi pentru serviciile „Romano Patrin-FM”, „Liubomoe Radio”, „Radio ONE” nu au fost transmise. Prin urmare, furnizorii au fost amendați cu câte 5.000 de lei.

Totodată, membrii CA au respins azi rapoartele pentru serviciile „Radio Jean” și „Smile FM”, în consecința neconcordanțelor în datele prezentate. Furnizorii au fost amendați cu 5.000 de lei fiecare și li s-a acordat cinci zile pentru ca să depună rapoarte noi.

Furnizorii de servicii media care nu au prezentat rapoarte anuale de activitate pentru „TV Plus”, „Cotidianul TV – CTV”, „MBC”, „ART-TV” și „ART-FM” au fost sancționați cu amenzi a câte 7.000 de lei.

CA a mai acordat cinci zile pentru completarea și depunerea unor noi rapoarte fondatorilor posturilor „Global 24”, „Agro TV Moldova”, „Canal Regional”, „Noah TV”, „Popas TV” și „Datina FM”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.