Acasă Social Buletine de identitate provizorii fără programare pentru alegeri locale

Buletine de identitate provizorii fără programare pentru alegeri locale

0

Cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot care nu au un act de identitate valabil îl pot obține la solicitare fără programare prealabilă și în mod gratuit.

În ziua de 29 mai 2022, în 16 localități din 9 raioane se vor desfășura alegeri locale.

Prin urmare, Agenția Servicii Publice anunță că cetățenii cu drept de vot, înregistrați la domiciliu/reședință temporară în localitățile respective că pot obține în mod gratuit, fără o programare prealabilă, buletine de identitate provizorii la centrele multifuncționale ale instituției, amplasate în orașele Orhei, Rezina, Soroca, Drochia, Strășeni, Fălești, Râșcani, Căușeni și Hâncești. 

Totodată, persoanele care au depus în perioada 28.04.2022 – 27.05.2022 cererile de eliberare a buletinelor de identitate la respectivele centre multifuncționale, își vor putea ridica documentele perfectate în ziua desfășurării scrutinului electoral.

Centrele multifuncționale menționate vor activa în intervalul orelor 07:00 – 21:00.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.