Acasă Social Bugetarii ar putea avea LIBER încă două săptămâni

Bugetarii ar putea avea LIBER încă două săptămâni

0

Bugetarii ar putea sta din nou acasă din cauza riscului sporit de răspândire a infecției COVID-19. Premierul Ion Chicu a anunțat că zilele următoare ar putea fi declarate libere pentru bugetari.

”O să discutăm cu specialiștii și o să vedem pentru ce perioadă se propune liber pentru angajații bugetari. Situația este complicată în raioanele Soroca și Ștefan Vodă. La Glodeni sunt deja mai multe focare”, a spus Chicu.

Totodată, și ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu a anunțat că se examinează posibilitatea ca bugetarii să mai stea două săptămâni acasă, cu posibilitatea prelungirii cu încă o săptămână.

SafeNews amintește că bugetarii au avut liber săptămâna trecută, iar de astăzi eu fost chemați la muncă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.