Acasă Istorii din spatele culisei BREAKING NEWS! Veaceslav Platon a PĂRĂSIT R.Moldova. Ce spune avocatul

BREAKING NEWS! Veaceslav Platon a PĂRĂSIT R.Moldova. Ce spune avocatul

3

UPDATE // Avocatul lui Veaceslav Platon, Ion Crețu a confirmat faptul că clientul său a zburat spre Londra, însă a declarat că nu poate oferii mai multe detalii până când nu va comunica cu clientul său.

Știrea inițială!

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon ar fi părăsit Republica Moldova. Potrivit surselor SafeNews.md, care au solicitat păstrarea anonimatului, Platon ar fi zburat spre Londra, astăzi, 18 iulie, cu cursa 9U 833 de la ora 13:10. Mai mult, acesta ar urma să solicite azil politic.

Am încercat să luăm o reacția de la avocatul acestuia, însă deocamdată apărătorul lui Veaceslav Platon nu a fost de găsit.

Știrea se actualizează!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.