Acasă Politic BREAKING NEWS// Organizația teritorială a PDM Briceni părăsește formațiunea

BREAKING NEWS// Organizația teritorială a PDM Briceni părăsește formațiunea

1

Organizația teritorială a PDM Briceni părăsește formațiunea. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă în cadrul ședinței Biroului executiv al organizației.

Potrivit unui comunicat, organizația teritorială din Briceni s-a întrunit astăzi în ședință lărgită cu participarea primarilor și consilierilor raionali.

Noi, membrii Organizației Teritoriale Briceni, declarăm că părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați. Această decizie are la bază în primul rând dezacordul OT Briceni cu politica promovată de actuala conducere PDM, în persoana dlui Pavel Filip și a grupului lui de apropiați din conducerea partidului. Actuala conducere nu respectă prioritățile și prevederile programului de activitate a partidului, și mai noi, încalcă statutul PDM”, se arată în scrisoare.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Nu mor caiii, cand …!
    O gasca de Purcei, din Briceni,
    La parasit pe Porcul din Straseni,
    Cu ritul mare, rotund si chel,
    Probabil ca sau saturat de el,
    si treuca pedeului numai e la fel !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.