Acasă Social BREAKING NEWS// Adjunctul PA, Vladislav Cojocaru – infectat cu Covid-19. Instituția nu...

BREAKING NEWS// Adjunctul PA, Vladislav Cojocaru – infectat cu Covid-19. Instituția nu va intra în carantină

1

Adjunctul PA, Vladislav Cojocaru, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către surse din interiorul procuraturii.

Potrivit informațiilor, acesta nu este singurul caz din cadrul Procuraturii Anticorupție. Și ofițerul detașat la PA din cadul SPIA, Alexandru Roșu, ar fi în așteptarea rezultatelor testului, după ce cineva dintre membrii familiei sale au fost confirmați pozitiv.

Portalul SafeNews.md a luat legătura cu șeful interimar al PA, Serghei Gavajuc, care a confirmat informația, declarând că adjunctul său are o formă ușoară a virusului fiind izolat la domiciliu. Prin urmare Gavajuc susține că personalul nu va fi plasat în carantină, iar testul în vor face cei care consideră că este nevoie.

Din cauza unei asemena gestionări a situației, angajații procuraturii se tem că poate izbucni un adevărat focar, mai ales în contextul în care se interacționează între ei și nimeni nu va fi izolat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.