Acasă Economic Bitcoin a crescut cu 1,8%

Bitcoin a crescut cu 1,8%

0

Luni, Bitcoin a atins o nouă maximă, menţinându-şi tendinţa ascendentă după reducerea de 50 de puncte de bază a ratei dobânzii la Rezerva Federală a SUA (Fed) săptămâna trecută. În acelaşi timp, yenul japonez a continuat să scadă, scrie Reuters.

Pe de altă parte, dolarul american s-a întărit în raport cu yenul săptămâna trecută, atingând cel mai ridicat nivel din ultimele două săptămâni, la 144,50 yeni, rămânând în jurul valorii de 144,16 luni.

Banca Japoniei (BOJ) a menţinut neschimbate ratele dobânzilor şi nu a dat semne că va creşte dobânzile prea curând, ceea ce a oprit avansul yenului din această lună, în care a câştigat 1,4%.

Bitcoin a crescut cu 1,8%, ajungând la 63.954 dolari, iar Ether a bifat o creştere de 3%, atingând valoarea de 2.660,30 dolari.

Potrivit lui Chris Weston, director de cercetare la Pepperstone, fundamentele macroeconomice favorabile au alimentat impulsul puternic al pieţei criptomonedelor.

Dolarul australian a crescut, la rândul său, cu 0,4%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.