Acasă Social Bărbat violent: A spart geamul unei ambulanțe după ce a bătut-o pe...

Bărbat violent: A spart geamul unei ambulanțe după ce a bătut-o pe soție și i-a interzis transportul la spital

0

Incident şocant în sectorul Ciocana al Capitalei, acolo unde un bărbat agresiv a spart cu capul geamul unei ambulanţe, după ce şi-a bătut soţia cu pumnii şi picioarele şi s-a împotrivit ca femeia, în vârstă de 28 de ani, care era în stare gravă, să fie transportată la spital. Potrivit informaţiilor, incidentul s-a produs duminică, 13 octombrie. Astfel, după ce a distrus fereasta vehiculului, victima a fost transportată la spital cu un alt echipaj medical, iar soţul acesteia a fost reţinut de oamenii legii, scrie newtv.md.

 Pacienta în stare gravă a fost preluată de către altă echipă de asistență medicală urgentă și transportată la IMSP IMU și internată cu „Politraumatism. Traumă cranio-cerebrală. Comoție cerebrală. Fractură multiplă de coaste III-VII pe stânga. Contuzia țesuturilor moi a abdomenului, membrelor superioare și inferioare”, mai anunţă Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.