Acasă Extern Banca Mondială renunță la publicarea raportului Doing Business

Banca Mondială renunță la publicarea raportului Doing Business

0

Banca Mondială renunţă la publicarea raportului „Doing Business”. Acest lucru este menţionat într-un comunicat pe site-ul băncii. Decizia a fost luată în legătură cu încălcările dezvăluite din datele „Doing Business” din ultimii ani.

„După revizuirea tuturor informaţiilor disponibile până în prezent despre desfăşurarea afacerilor, inclusiv rezultatele revizuirilor anterioare, auditurilor şi rapoartelor, conducerea grupului a decis să renunţe la raport.
În viitor, vom lucra la o nouă abordare pentru evaluarea afacerilor şi a climatuui de afaceri”, a declarat Banca Mondială.

Moldova s-a clasat pe locul 48 din 190 de ţări în clasamentul Doing Business 2020, în scădere cu o poziţie faţă de anul precedent.

În ultimii ani, Noua Zeelandă s-a situat în fruntea clasamentului, urmată de Eritreea şi Somalia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.