Acasă Politic Azi una, mâine alta! Gațcan s-ar fi răzgândit să își depună mandatul...

Azi una, mâine alta! Gațcan s-ar fi răzgândit să își depună mandatul de deputat

0

Demisia deputatului Gațcan nu mai figurează pe agenda Parlamentului de la Chișinău! Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, printr-un anunț pe pagina sa de facebook.

Demisia lui Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă. Dânsul, probabil, se simte tot mai bine și mai bine. Tratamentul SPPS este cel mai eficient”, a declarat astăzi Slusari, după ședința Biroului permanent al Parlamentului.

Prin urmare, Slusari anticipează că mâine, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului, va apărea o nouă versiune.

„Mâine, probabil, în ședința în plen ne vor arăta cererea lui despre renunțarea la renunțarea la mandat. Din acel moment, absurditatea în Parlamentul R. Moldova urmează a fi măsurată în gațcani”, a precizat vicepreședintele Legislativului.

Ștefan Gațcan ar putea fi prezent mâine la ședința Parlamentului, unde Guvernul urmează să-și asume răspunderea pentru modificarea bugetului de stat deja a patra oară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.