Acasă Social Au omorât doi minori, apoi i-au îngropat. Făptașii, trimiși după gratii

Au omorât doi minori, apoi i-au îngropat. Făptașii, trimiși după gratii

0

Doi tineri de 26 de ani au fost condamnați la 20 și 23 de ani de închisoare după ce au omorât doi minori, iar cadavrele acestora le-au îngropat pentru a ascunde crimele.

Potrivit Procuraturii Generale, în aprilie 2018, cei doi inculpați, aflându-se în casa unor rude din raionul Ungheni, consumând băuturi alcoolice împreună cu doi minori de 17 și, respectiv, 15 ani, în urma unui conflict, au aplicat lovituri minorilor cu obiecte ascuțite, cauzându-le multiple plăgi, în rezultatul cărora ambii au decedat.

Pentru a ascunde crimele, cei doi au încărcat corpurile neînsuflețite într-o căruță, după care le-au transportat în apropierea unui sat din raionul Ungheni, la o distanță de aproximativ cinci kilometri de la locul infracțiunii. În prealabil, au ascuns obiectele cu care au fost cauzate leziunile corporale. Ajunși la fața locului, au săpat o groapă, în care au îngropat victimele.

După îngroparea cadavrelor, s-au deplasat în direcția unui alt sat, unde într-un tufiș au aruncat mai multe corpuri delicte, utilizate pentru ascunderea urmelor infracțiunii, inclusiv un covor, un hârleț, o lopată, o furcă, un topor și o pereche de pantaloni care aparțineau victimei. Inculpații au pledat nevinovați.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.