Acasă Social Atenție, călători! Trafic aglomerat la PTF Sculeni. Precizările Poliției de Frontieră

Atenție, călători! Trafic aglomerat la PTF Sculeni. Precizările Poliției de Frontieră

0

Poliția de Frontieră informează că în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Sculeni se atestă un flux sporit de mașini și călători pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Autoritățile lucrează la capacitate maximă pentru a fluidiza traficul și a reduce timpii de așteptare.

Potrivit Poliției de Frontieră, au fost deschise spre utilizare patru benzi de circulație, iar numărul angajaților din prima linie a fost suplimentat, împreună cu echipamentele speciale necesare. Astfel, punctul de trecere funcționează la capacitatea maximă.

În context, autoritățile recomandă călătorilor să opteze pentru alternative mai puțin aglomerate, cum ar fi PTF Leușeni, PTF Costești sau PTF Leova-Bumbăta.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.