Acasă Social Artur Reșetnicov, fost judecător CSM refuză să vorbească despre avere: Nu scuip...

Artur Reșetnicov, fost judecător CSM refuză să vorbească despre avere: Nu scuip în pod

0

Fostul judecător al Curții Constituționale, tot el ex-șeful Serviciului de Informații și Securitate, Artur Reșetnicov refuză să vorbească atunci când vine vorba de averea sa și a familiei, acumulată pe toată perioada cât a deținut funcții publice, din 2001 până în 2019, inclusiv cea de deputat.

Întrebat din ce bani soacra sa și-ar fi construit două case în care acesta locuiește cu familia, una pe strada Viilor în Chișinău și alta în comuna Trușeni, din ce bani și-ar fi procurat două mașini de model Land Rover, din ce bani feciorul și-ar fi deschis un restaurant și din surse financiare și-ar fi procurat două apartamente, Artur Reșetnicov a declarat:

„Feciorul vrea să fie antreprenor, aceasta este interzis în țara noastră? Eu nu sunt persoană publică, acum ce trebuie să fac, să spun ce dețin, ce nu dețin. Eu nu sunt persoană izolată. Eu am familie și noi avem venituri. Familia mea nu scuipă în pod și nu așteaptă când cineva îi va da sau cineva va ajuta să fure sau să facă contrabandă”, a declarat Artur Reșetnicov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.