Acasă Diverse Arestarea lui Durov pare să ajute la popularizarea Telegram

Arestarea lui Durov pare să ajute la popularizarea Telegram

0

Aplicaţia Telegram se bucură de uşoare creşteri ale numărului de download-uri, cel puţin în anumite ţări, după ce fondatorul Pavel Durov a fost arestat în Franţa.

Începând de luni, când majoritatea oamenilor s-au pus la curent cu evenimentele petrecute în decursul weekend-ului, Telegram a înregistrat o creştere a numărului de descărcări, conform Appfigures.

Faţă de anul trecut, Telegram se bucură acum de un număr de instalări cu 4% mai mare, ceea ce a fost suficient pentru a propulsa aplicaţia în fruntea topurilor. Appfigures notează că actuala creştere a Telegram pare să fie în plină desfăşurare, iar cifrele vor mai creşte.

În Statele Unite, după creşterea din ultimele zile, Telegram a ajuns să ocupe locul doi al categoriei Social Networking din App Store. În topul general, de pe 18, Telegram a ajuns acum pe locul 8.

Creşterea Telegram este şi mai vizibilă în Franţa, unde a fost arestat Durov. Aplicaţia este acum pe primul loc în categoria Social Networking şi pe locul al treilea la general.

Pavel Durov a fost arestat sâmbătă în Franţa, unde este acuzat că a permis desfăşurarea pe Telegram a unei serii întregi de activităţi ilegale, precum trafic de droguri, spălare de bani şi materiale cu abuzuri sexuale asupra copiilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.