Acasă Social Aproximativ 50% din UAT ale R.Moldova, afectate de COVID-19

Aproximativ 50% din UAT ale R.Moldova, afectate de COVID-19

0


Pe parcursul ultimelor 24 de ore, au fost înregistrate șase cazuri noi de infectare cu coronavirus în mun. Chișinău. Totodată, au fost înregistrate primele cazuri în raionul Orhei și regiunea transnistreană. Astfel, la ziua de azi, de coronavirus, sunt afectate 16 dintre cele 36 de unități administrativ-teritoriale ale R.Moldova.

Potrivit datelor prezentate de către Ministerul Sănătății, pe parcursul zilei de ieri au fost înregistrate 14 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

Este vorba despre:

– Chișinău (+6);
– Ialoveni (+2);
– Ștefan Vodă (+2);
– Căușeni (+1);
– Orhei (+1);
– Transnistria (+2).

Astfel, la moment cazuri cu infectare de coronavirus sunt înregistrate în următoarele unități teritoriale de nivelul II:

– Chișinău (33);
– Hâncești (15);
– Ialoveni (5);
– Ștefan Vodă (5);
– Soroca (4);
– Sângerei (3);
– Căușeni (3);
– Anenii Noi (2)
– Cantemir (2);
– Transnistria (2)
– Basarabeasca (1);
– Cahul (1);
– Călărași (1);
– Florești (1);
– Leova (1);
– Orhei (1).

Amintim că ieri, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat despre un număr total de 80 de infectați cu COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.