Acasă Social ANOFM: Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante

ANOFM: Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante

0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante, potrivit declarațiilor agenților economici.

ANOFM menționează că topul a fost realizat în conformitate cu ofertele și cerințele pieței muncii.

Astfel, o companie din orașul Hâncești oferă pentru poziția de geodez-șef/geodeză-șefă în construcția de drumuri o remunerare salarială de 50.000 lei. Cerințele angajatorului sunt atribuite domeniului de verificare a actelor geodezice în baza cercetărilor efectuate, înregistrarea documentelor legate de geodezie și proiectarea drumului. 

Potrivit ANOFM, compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru pozițiile de: maistru în construcția de drumuri și mecanic/mecanică auto pentru o remunerare salarială de 40.300 – 43.200 lei.

O altă companie din orașul Strășeni oferă pentru poziția de tehnolog-șef/tehnologă șefă un salariu de 35.000 lei. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii și de ajustarea regimului tehnologic.

O companie din municipiul Chișinău angajează doi/două operatori/operatoare call centru, pentru care oferă remunerare de 15.000-30.000 lei. Angajații vor promova și vor vinde produsele companiei, vor consulta clienții și vor recepționa comenzile.

Topul este urmat de o altă companie din Capitală care caută doi/două redactori traducători/redactoare traducătoare un salariu de 13.700-30.000 lei. Persoanele interesate vor cunoaște limba engleză și limba rusă pentru a realiza traducerea jocurilor video.

De asemenea, o companie din Chișinău este gata să angajeze cinci tâmplari/tâmplărițe, pentru o remunerare de 12.000-30.000 lei. Angajatul va lua parte la realizarea mobilei din lemn masiv.

Un alt angajator din Chișinău caută trei manageri de vânzări și relații cu clienții. Managerii vor fi responsabili de consultarea clienților și selectarea programelor potrivite de finanțare pentru acestea. La fel, vor monitoriza și gestiona creanțele întreprinderii. Angajații vor avea un salariu de 17.000-29.000 lei.

Topul este încheiat de oferta serviciului medical al Ministerului Afacerilor Interne care caută doi medici specialiști (medic radiolog și medic imagist) pentru a oferi servicii de înaltă calitate și pentru care oferă 27.450 lei. La fel, este nevoie și de doi medici de familie, cu salariu de 24.500 lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.