Acasă Extern Angela Merkel a susținut ultima şedinţă de guvern în calitate de cancelar

Angela Merkel a susținut ultima şedinţă de guvern în calitate de cancelar

0

Angela Merkel a fost întâmpinată cu flori, miercuri, la ultima şedinţă de guvern în calitate de cancelar al Germaniei. Ea se retrage din funcția pe care a deținut-o fără întrerupere din 2005, transmite SafeNews.md cu referire la Protv.ro.

Social-democratul Olaf Scholz se pregăteşte să preia ştafeta, la începutul lunii decembrie, în cadrul unei alianţe numită și Coaliția “Semafor”, după culorile celor trei partide din alianţă.

La 63 de ani, ministrul de finanţe al ultimului guvern Merkel, Olaf Scholz, a prezentat ieri acordul final de coaliţie cu Verzii şi liberalii.

Printre noutățile din acest acord se află noul minister al Construcțiilor, vot de la 16 ani, salariu minim 12 euro pe oră, dar și controversata “distribuire controlată” a canabisului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.