Acasă Politic Andrian Candu: Iresponsabilitatea lui Dodon a dus la infectarea cu Covid a...

Andrian Candu: Iresponsabilitatea lui Dodon a dus la infectarea cu Covid a peste 10 ofițeri SPPS

0

În cadrul unui Live pe o rețea de socializare, liderul grupului parlamentar PRO Moldova, Andrian Candu, a declarat că din diferite surse a aflat că în jur de 10 ofițeri de la Serviciul de Protecție și Pază de Stat sunt infectați cu COVID-19, transmite SafeNews.md cu referire la paranteze.md

Declarația a fost făcută în timp ce vorbea despre faptul că guvernarea a obligat societatea să stea în casă, iar președintele Igor Dodon călătorește nestingherit prin țară. Candu a ținut să remarce că Dodon este însoțit peste tot de jurnaliști, consilieri și nu în ultimul rând, de ofițeri SPPS, toți fiind expuși riscului de a se infecta cu noul coronavirus. 

„Numai la SPPS sunt peste 10 ofițeri care sunt bolnavi de COVID. Și familiile lor, la fel, sunt într-un anumit pericol. Asta înseamnă iresponsabilitate ( din partea lui Igor Dodon)”, a declarat Candu.

Totodată, Andrian Candu se întreabă ,,Cum să înțelegem noi?! Premierul Ion Chicu a ieșit în briefing de presă și a declarat că demnitarii și funcționarii publici trebuie să dea exemplu cetățenilor! Ce exemplu a dat cetățenilor președintele Dodon și președintele parlamentului, care au fost astăzi la monumentul lui Eminescu, au depus flori, fără mască, fără protecție și mai mult de trei persoane.”

În același context, Candu a sublinit că demnitarii și funcționarii, prin exemplu lor au arătat că lor nu le pasă și că poți să nu respecți regulile de prudență.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.