Acasă Politic Analist român, despre Gațcan: PSRM a ajuns să aibă comportament mafiot

Analist român, despre Gațcan: PSRM a ajuns să aibă comportament mafiot

0

Analistul român Cristian Hrițuc afirmă că Partidul Socialișilor a ajuns să aibă comportament mafiot, ținând cont de ultimele evenimente legate de deputatul Ștefan Gațcan.

„PSRM a ajuns să aibă comportament mafiot, a ajuns să sechestreze un deputat, Gațcan, să îl forțeze pe acesta să nu mai plece din partid. După ce l-au plimbat câteva zile, prin Bulgaria după ce i-au amenințat familia, acesta a cedat. PSRM este un partid total nefrecventabil”, notează analistul român pe Facebook.

Hrițuc relevă faptul că „un partid cu practici mafiote trebuie îndepărtat”.

„După evenimentul ”Gațcan”, după ce PSRM a pus pe tavă Federației Ruse toate instrumentele de putere din Moldova după ce au apărut imagini cu Igor Dodon lund bani în pungă de la Plahotniuc, o asociere a opoziției cu puterea înseamnă dispariția de pe scena politică. Republica Moldova este condusă de un regim mafiot. Cu mafioții nu faci deal, ci îi duci acolo unde le e locul!”, a punctat Hrițuc. 

Precizăm că Ștefan Gațcan nu a răspuns la întrebari la ședinta Parlamentului, însă pe pagina sa de Facebook a apărut un mesaj în care menționează că s-a prins într-un joc politic.

Amintim că săptămâna trecută președintele Igor Dodon susținea că Gațcan a părăsit țara. Ulterior, acesta a fost surprins pe 7 iulie într-o parcare subterană din hotelul Internațional din Iași.

Șeful statului spusese că Gațcan a beneficiat de pază de stat până la graniță, iar ulterior a părăsit hotarele țării. Dodon n-a vrut să spună însă în ce direcție ar fi plecat fostul deputat PSRM.

Ștefan Gațcan ar fi revenit ieri seara în R. Moldova, iar acesta ar fi fost întâmpinat la vamă de către angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.