Acasă Extern Amendă de 120.000 de euro pentru alcool la volan?! „Nici nu mai...

Amendă de 120.000 de euro pentru alcool la volan?! „Nici nu mai putea să sufle în etilotest …”

0

Jens Lehmann a rămas pe loc fără permisul de conducere și riscă amenda maximă în Germania, 120.000 de euro.

Jens Lehmann, arestat după ce a fost prins beat la volan

Jens Lehmann se afla la volanul autovehicului personal în momentul în care a fost oprit în centrul orașului Munchen pentru un control de rutină.

Polițiștii au observat „comportamentul anormal” în trafic și au decis să îl tragă pe dreapta pe portarul cu 61 de meciuri pentru naționala Germaniei, notează Bild.

Lehmann ar fi duhnit a alcool și și-ar fi menținut cu greu echilibrul în fața polițiștilor. Starea sa de ebrietate ar fi fost atât de accentuată încât acesta nu ar fi reușit să sufle în etilotest. Motiv pentru care a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

Conform Bild, Lehmann ar putea plăti o amendă de 120.000 de euro și s-ar putea alege și cu permisul de conducere anulat. Abia după 9-12 luni ar putea da examen din nou pentru carnet.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.