Acasă Social Alți 14 moldoveni, printre care și un medic, au decedat din cauza...

Alți 14 moldoveni, printre care și un medic, au decedat din cauza infecției cu COVID-19

0

Alți 14 moldoveni, printre care și un medic, au decedat din cauza infecției cu COVID-19. Informația a fost făcută publică de către Ministerul Sănătății.

Deces 2 291: Bărbat de 68 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală cardiacă ischemică, cardiopatie mixtă.

Deces 2 292: Femeie de 79 ani, din Transnistria. Comorbidități: obezitate, boală cardiacă ischemică, cardiopatie mixtă.

Deces 2 293: Bărbat de 70 ani, din mun. Bălți, internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială.

Deces 2 294: Femeie de 58 ani, din r-nul Leova, internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 2 295: Femeie de 78 ani, din r-nul Dondușeni, internată la SR Dondușeni. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructive, cardiopatie mixtă.

Deces 2 296: Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2 297: Bărbat de 86 ani, din r-nul Ungheni, internat la SR Ungheni, cu bronhopneumonie acută bilaterală.

Deces 2 298: Femeie de 70 ani, din r-nul Strășeni, internată la SR Strășeni. Comorbidități: diabet zaharat, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 2 299: Femeie de 65 ani, din r-nul Șoldănești, internată la SR Șoldănești. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomiopatie mixtă, angină pectorală de efort , obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 2 300: Bărbat de 60 ani, din r-nul Drochia, internat la Institutul Oncologic. Comorbidități: leucemie.

Deces 2 301: Bărbat de 71 ani, din r-nul Anenii Noi, internat la SR Anenii Noi. Comorbidități: angină pectorală de efort , hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Deces 2 302: Femeie de 49 ani, din r-nul Anenii Noi, internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 2 303: Bărbat de 67 ani, din r-nul Dondușeni, internat la SR Dondușeni. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructive.

Deces 2 304: Este vorba despre Ala Spătaru, care activa în calitate de medic de familie, la Centrul de Sănătate Ialoveni. Sistemul medical a pierdut un specialist valoros, apreciat deopotrivă de colegi și de pacienți.

Până la ziua de azi, 56 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.