Acasă Social Alte două femei au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanțul a ajuns la...

Alte două femei au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanțul a ajuns la 209 cazuri

0

Numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 209 cazuri. La 17 mai, Ministerul Sănătății anunță alte două cazuri. Din cauza virusului și-au pierdut viața două femei. 

Din cauza complicațiilor cauzate de noul virus s-a stins din viață o femeie de 47 de ani, din r-nul Ceadîr-Lunga. Pacienta a fost transferată din Spitalul Raional Comrat la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 13 mai, cu diagnosticul pneumonie interstițială polisegmentară bilaterală.

În alt caz este vorba despre o femeie de 81 ani, din municipiul Chișinău, internată în IMSP Institutul de Medicină Urgentă la data de 13 mai.  Pacienta suferea de hipertensiune arterială gradul III, angină pectorală de efort CF II, AVC.

Numărul deceselor cauzate de COVID-19 ajunge, astfel, la 209 cazuri. Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 5.934 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.