Acasă Economic Alte cinci milioane de lei s-au adunat pe conturile Ministerului Finanțelor din...

Alte cinci milioane de lei s-au adunat pe conturile Ministerului Finanțelor din donații, în ultimele șase zile

0

Peste 18 milioane de lei au fost încasate până în prezent pe conturile deschise de către Ministerul Finanțelor pentru donațiile destinate combaterii COVID-19, cu cinci milioane de lei mai mult decât acum șase zile.

Pe 7 aprilie, circa 13,5 milioane lei erau în conturile deschise de Ministerul Finanțelor pentru donații, destinate combaterii epidemiei de COVID-19, care au fost transferate în Fondul de Intervenție al Guvernului.

Din această sumă, 5, 864 milioane lei au fost alocate pentru acordarea indemnizațiilor unice în valoare de 16 mii lei celor 29 de angajați, din opt instituții medico-sanitare publice și o instituție bugetară, care au contractat infecția COVID-19 la locul de muncă.

De asemena, din acești bani urmează a fi procurate 51.428 combinezoane de protecție pentru medici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.