Acasă Social Alte 375 de cazuri noi de infectare cu Covid-19, confirmate astăzi. Dintre...

Alte 375 de cazuri noi de infectare cu Covid-19, confirmate astăzi. Dintre acestea – 30 sunt lucrători medicali

0

375 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate joi după analiza a 1.838 de probe în laborator. Bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ajunge la 15.453. Totodată, 30 de lucrători medicali au fost testați pozitiv, iar șapte persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore din cauza complicațiilor.

Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că trei cazuri confirmate joi sunt de import – din România, Serbia și Federația Rusă. În regiunea din stânga Nistrului au fost confirmate șase cazuri noi.

Joi au fost testați pozitiv încă 30 de lucrători medicali – cinci medici, 15 asistenți medicali și 10 persoane din rândul personalului auxiliar.

Șapte persoane și-au pierdut viața, numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus ajungând la 502.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.