Acasă Social Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi...

Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova

0

Alte 332 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate astăzi în R. Moldova. Din numărul total de cazuri noi, 5 sînt de import. Potrivit ministerului Sănătății, astăzi au fost testați pozitiv 12 lucrători medicali din 11 instituții medicale.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate aproximativ 2 mii de teste. Cele mai multe cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore sînt din Chișinău – 154 la număr. Urmează Soroca – 19, Comrat – 17, Fălești – 13, Anenii Noi – 11, Criuleni – 10, Orhei și Strășeni – cîte 9, etc.

Totodată a fost confirmat încă un deces, bilanțul celor răpuși de noul coronavirus ajungând la 659. Deocamdată autoritățile nu au oferit detalii despre victimă.

Pînă acum, au decedat 659 persoane. De ieri pînă azi, 265 de persoane s-au vindecat, pînă acum 13 298 au reușit să învingă boala.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.