Acasă Social Alte 230 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi...

Alte 230 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Nouă persoane au pierdut lupta cu COVID-19

0

Alte 230 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 22 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 4 sunt de import (Ucraina-3, Uzbekistan-1).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 494 cazuri.

Total teste efectuate în această zi – 1603, dintre care primar – 1166 şi repetat – 437.

Din numărul total de cazuri, 8 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici-2, asistenți medicali-6. 

În total, până la ziua de astăzi, s-au tratat 13 913 persoane.

Nouă persoane au pierdut lupta cu COVID-19 în ultimele 24 ore. Bilanțul deceselor – 675

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 667: Femeie de 80 ani, din raionul Telenești. Internată la data de 10 iulie, la Spitalul Raional Telenești. Comorbidități: boală cerebrovasculară, encefalopatie, boala ischemică a cordului.

Deces 668: Bărbat de 69 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 30 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: ictus nespecificat în sistemul vertebrobazilar cu dereglarea funcțiilor vitale și tetraplegie pe fon de encefalopatie discirculatorie hipoxică și dismetabolică.

Deces 669: Femeie de 73 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 2 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr.III, leucemie.

Deces 670: Bărbat de 54 ani, din raionul Glodeni. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: ulcer perforat.

Deces 671: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, insuficiență cardiovasculară.

Deces 672: Bărbat de 74 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 4 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială gr.II.

Deces 673: Bărbat de 70 ani, din raionul Drochia. Internat la data de 12 iulie, la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă. 

Deces 674: Bărbat de 80 ani, din raionul Orhei. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: cardiopatie mixtă: ischemică și dismetabolică, hipertensiune arterială.

Deces 675: Bărbat de 83 ani, din raionul Rezina. S-a aflat la tratament la domiciliu. Familia a refuzat spitalizarea. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, AVC, bronhopneumopatie obstructivă cronică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.