Acasă Politic Alexandr Slusari: ”De dragul propriilor interese meschine, Dodon blochează activitatea Legislativului”

Alexandr Slusari: ”De dragul propriilor interese meschine, Dodon blochează activitatea Legislativului”

0

Vicepreședintele Parlamentului și liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, anunță că în această săptămână nu va avea loc ședința plenară a Legislativului, iar motivul invocat de conducerea forului suprem – solicitările parvenite din partea mai multor deputați.

Cu uimire am aflat acum că săptămâna curentă nu vom avea ședințele plenare ale Parlamentului. Chipurile la solicitarea mai multor deputați. Nu am văzut sondajul în rândul deputaților și nu sunt sigur că majoritatea aleșilor poporului nu vor să muncească”, a scris el.

Potrivit parlamentarului, în această săptămână urma să fie dezbătute mai multe proiecte de legi foarte importante „și mult așteptate pentru medici, agricultori, producătorii autohtoni”.

Ar trebui să fie audiat ministru apărării în legătură cu această decizie, mai mult decât nereușită, privind participarea ostașilor noștri la parada de la Moscova. Platforma DA planifică să propună votarea în plen a comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea actelor de corupție și îmbogățirea ilicită a lui Igor Dodon”, a precizat Slusari.

Vicespeakerul precizează că este evident faptul că Parlamentul este paralizat „de frica lui Dodon”.

El nu știe ce de făcut și, de dragul propriilor interese meschine, blochează activitatea forului suprem legislativ. Iar Birou Permanent al Parlamentului uzurpează puterea, fără să țină cont de poziția majorității deputaților”, a punctat el.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.