Acasă Extern ALERTĂ! Poliția americană caută o cisternă în care ar fi 80 de...

ALERTĂ! Poliția americană caută o cisternă în care ar fi 80 de persoane care au sunat și au spus în spaniolă că rămân fără aer

172
0
ads

Autoritățile din statul american Texas caută o cisternă albă după ce au primit mai multe telefoane la numărul de urgență 911 în care li se cerea ajutorul spaniolă și li se transmitea că un număr mare de oameni se află în interiorul camionului, informează CNN.

„Apelul este sfâșietor pentru că este evident că, alături de apelant, pe fundal se aud alte persoane aflate în cisternă și toți cer ajutor în spaniolă și spun că rămân fără aer”, a declarat Javier Salazar, șeriful comitatului Bexar, pentru postul local KABB.

Potrivit apelului la 911 difuzat de postul local, o persoană le-a spus dispecerilor 911 că se află aproximativ 80 de oameni în cisternă. Cineva se auzea strigând după ajutor, iar altcineva țipa „Nu vom reuși să supraviețuim”. Postul KABB a spus că acesta este doar unul dintre numeroasele apeluri la 911 făcute despre cisternă. Nu se știe exact câte apeluri au fost făcute la numărul de urgență. Unul dintre apeluri ar fi fost făcut luni noapte.

„Sunt convins că dacă traficanții văd pe cineva care se simte foarte rău în urma condițiilor la care a fost expus sau chiar un om mort, nu vor face ce este corect. O să arunce corpul sau poate vor abandona omul la un spital, însă cu siguranță nu vor face ce este corect”, a spus șeriful Salazar. „I-am anunțat pe toți polițiștii să fie atenți la orice lucru”, a adăugat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here