Acasă Extern Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate şi oameni evacuaţi

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate şi oameni evacuaţi

0

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie, cel din Birmingham, şi-a suspendat miercuri toate operaţiunile după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect.  Poliţia a evacuat terminalele şi a cerut pasagerilor să evite deplasarea către aeroport.

„Poliţia West Midlands se ocupă în prezent de un incident în desfăşurare la faţa locului”, arată autorităţile pe X, scrie mediafax.ro.

„Operaţiunile aeroportuare sunt în prezent afectate, iar pasagerii nu ar trebui să vină la aeroport în acest moment”.

Aeroportul Birmingham, care este al şaptelea cel mai aglomerat hub din Regatul Unit, cu 11,5 milioane de pasageri anul trecut, a declarat separat pe X că şi-a suspendat operaţiunile. 

Conform poliţiei, toţi pasagerii care zboară de pe aeroport miercuri după-amiază ar trebui să contacteze compania lor aeriană şi să verifice site-ul web al aeroportului pentru actualizări.

Potrivit „Birmingham Live”, pasagerilor nu li se permite să coboare din avioane, şoferii sunt respinşi de la faţa locului şi toate legăturile de transport către aeroport au fost anulate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.