Acasă Politic Alertă cu bombă la o secție de votare din Italia

Alertă cu bombă la o secție de votare din Italia

0

Alertă cu bombă la o secție de votare din Italia. Potrivit surselor TV8, administrația sediului din Bologna, în care își are în prezent sediul BSV Bologna 1 a fost anunțată printr-un apel telefonic despre minarea clădirii.

Persoana care apelase administrația comunica că în incinta clădirii ar fi amplasat un obiect explozibil, scrie tv8.md.

Aceasta a vorbit în limba italiană. 

Administratorul care a recepționat apelul a fost invitat la cea mai apropiată secție de Poliție din regiune.

Ministerul Afacerilor Externe informează: ca urmare a alertei cu bombă la o secție de vot din Bolonia, s-a luat decizia de suspendare a procesului de vot pentru o scurtă perioadă de timp, în vederea verificării spațiului de către autoritățile abilitate italiene. 

Biroul electoral al secției de votare a permis participarea la vot a tuturor cetățenilor aflați în așteptare, după care autoritățile italiene au decis evacuarea și verificările clădirii. 

În toată această perioadă, buletinele au fost păstrate în spațiu securizat, iar urna de vot a continuat să fie monitorizată cu camera video pusă la dispoziție de către CEC. 

După încheierea acțiunilor se verificare, în funcție de rezultat, secția de votare își va relua activitatea. 

La acest moment, biroul electoral al secției de votare din Bologna nu raportează cetățeni în așteptare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.