Acasă Politic Alaiba, către susținătorii PSRM: Din ce motive îl votați pe Igor Dodon?

Alaiba, către susținătorii PSRM: Din ce motive îl votați pe Igor Dodon?

0

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba le-a adresat o întrebare susținătorilor partidului Socialist și ai președintelui Igor Dodon.

Acesta i-a rugat, cu toată seriozitatea, să-i sărpundă de ce anume îl vor vota pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

”Am o întrebare pentru susținătorii PSRM: din ce motive anume vă gândiți să votați Igor Dodon? Ce a făcut pentru voi în acești ani? E în politică de 15 ani. 

Sincer vreau să am cât mai multe opinii individuale. Cât mai multe istorioare simple. 

Și țineți minte – noi nu suntem dușmanii voștri. Eu niciodată nu am vorbit nici măcar un cuvânt de rău despre susținătorii lui Dodon.  

Noi suntem dușmani cu hoția și minciuna și, așa s-a întâmplat, că acestea două și-au găsit adăpost la Dodon”, a scris Alaiba pe o rețea de socializare.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.