Acasă Social Al doi-lea deces pentru ziua de astăzi. Covid-19 a luat și viața...

Al doi-lea deces pentru ziua de astăzi. Covid-19 a luat și viața unui bărbat de la Tiraspol. Ministerul Sănătății nu a confirmat

0

Încă o persoană a decedat din cauza COVID-19, în această noapte. Este vorba despre un bărbat dibn Tiraspol, de 78 de ani, anunță așa-zisul Minister al Afacerilor de Interne din Transnistria.

Bărbatul a fost diagnosticat cu coronavirus pe 20 aprilie. Acesta mai suferea și de pneumonie, boli ale inimii și fibrilație atrială.

Decesul respectiv încă nu a fost confirmat oficial de Ministerul Sănătății de la Chișinău. Până la moment, în R. Moldova sunt înregistrate oficial 96 de decese. 

Amintim că presa din regiunea transnistriană a anunțat că o altă femeie de 68 de ani, locuitoare a satului Țîbuleuca din raionul Dubăsari, a murit în seara zilei de ieri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.