Acasă Social Agricultorii vor să ia cu asalt capitala

Agricultorii vor să ia cu asalt capitala

0

Agricultorii vor să ia cu asalt capitala. După ce deputații socialiști din cadrul comisiilor parlamentare agricultură și economie au refuzat întrevederi cu reprezentanții fermierilor-protestatari, mai mulți agricultori care și-au anunțat intenția de a se deplasa cu tractoarele în centrul Chișinăului, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Mai exact, mai multe tractoare stau staționate la intrări în capitală din direcția Sîngera, Stăuceni, Ialoveni și Calea Ieșilor.

Regret foarte mult ca șefii comisiilor parlamentare permanente pentru economia (condusă de socialistul Vladimir Golovatiuc) și agricultură (condusă de socialistul Radu Mudreac) au refuzat azi să întălnească cu reprezentanții fermierilor-protestatari. Sute de agricultori disperați îngheață în tractoare, protestănd impotriva majorării TVA. Totodată, ei solicită compensațiile promise pentru culturile de grupa  doua, compromise de seceta. Dar din partea autorităților fermierii văd deocamdată doar aroganță crasă, care cu certitudinea va fi taxată”, a scris vicepreședintele Parlamentului, liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.