Acasă Social Activitatea Pieţei Centrale din Chişinău – sistată

Activitatea Pieţei Centrale din Chişinău – sistată

0

Piaţa Centrală din Chişinău va fi închisă pe o perioadă nedeterminată, din cauza apariţiei a tot mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în Republica Moldova. Anunţul a fost făcut astăzi de către primarul general al Chişinăului Ion Ceban.

„Astăzi, am luat decizia ca activitatea Pieţei Centrale să fie sistată. Rugăm toată lumea să aibă maximă înţelegere în această privinţă. Rugăm şi pe toţi cei care sunt în preajma Pieţei Centrale să se conformeze”, a declarat Ion Ceban. 

Amintim că în R. Moldova au fost confirmate, până astăzi, 6 cazuri de infectare cu coronavirus. În acelaşi timp, peste 30 de cazuri sunt suspecte iar medicii aplică testele pentru confirmarea sau infirmarea infectării. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.