Acasă Social Accident TRAGIC cu motocicleta la Drochia: 2 frați, MINORI au murit pe...

Accident TRAGIC cu motocicleta la Drochia: 2 frați, MINORI au murit pe loc

0

Doi frați au murit noaptea trecută într-un grav accident. Tragedia s-a produs aseară, 24 noiembrie, în jurul orei 23:00, la ieșire din satul Chetrosu, raionul Drochia.

Potrivit informației, în accident a fost implicată doar o unitate de transport, o motocicletă de marca „Haojing 200” fără numere de înmatriculare.

Aceasta era condusă de un minor de 16 ani care îl avea în calitate de pasager pe fratele său mai mic de 14 ani. Ambii locuitori ai satului Șuri din același raion.  

Ulterior oamenii legii au stabilit că din cauza nerespectării vitezei de deplasare, conducătorul mijlocului de transport a pierdut controlul ghidonului și s-a tamponat într-o placă din beton. 

În urma impactului, ambii minori au decedat pe loc.  

Minorul de 16 ani nu deținea permis de conducere, iar mijlocul de transport aparținea unor rude. 

Polițiștii urmează să stabilească dacă motocicleta a fost transmisă minorilor sau aceștia ar fi luat-o fără permisiunea proprietarului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.