Acasă Social Accident rutier în Chișinău: O tânără de 22 de ani, lovită pe...

Accident rutier în Chișinău: O tânără de 22 de ani, lovită pe trecerea de pietoni, a fost transportată la spital

0

Un accident rutier a avut loc ieri, 8 octombrie, pe o stradă din municipiul Chișinău, în urma căruia o tânără a fost lovită pe o trecere de pietoni. Victima a fost imediat transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform șefului Serviciului de Presă, Natalia Stati, incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:35 pe bulevardul Moscova, când poliția a fost informată despre accident.

La fața locului, echipa de poliție a constatat că un automobil de model Mercedes, condus de un șofer în vârstă de 73 de ani, a lovit tânăra de 22 de ani pe o trecere de pietoni nedirijată.

În urma impactului, tânăra a suferit răni și a fost transportată pentru investigații medicale suplimentare.

O anchetă a fost inițiată în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele accidentului. Autoritățile fac apel la respectarea regulilor de circulație și la atenția sporită în apropierea trecerilor de pietoni pentru a preveni astfel de incidente.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.