Acasă Social Accident grav: Troleibuzul de pe ruta Nr. 22 implicat, cu victime

Accident grav: Troleibuzul de pe ruta Nr. 22 implicat, cu victime

0

Cel puțin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un troleibuz s-a ciocnit cu un automobil. Accidentul a avut loc înm amiaza zilei, în jurul orei 11:11, pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani al capitalei, susțin usrsele PulsMedia.MD.

Preliminar, se cunoaște că în accident a fost implicat un troleibuz de pe ruta Nr.22. cu numărul de bord 1322, și un automobil de marca Honda.

În urma impactului,. doi pasageri din troleibuz s-au ales cu traumatisme ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.