Acasă Justiţie A omorât cu cruzime o femeie: Un bărbat, condamnat la 18 ani...

A omorât cu cruzime o femeie: Un bărbat, condamnat la 18 ani de detenție

0

Un bărbat de 33 de ani a fost recunoscut vinovat de comiterea unui omor și condamnat la 18 ani de închisoare. Acesta a omorât-o cu cruzime pe sora fostei sale concubine.

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat în seara zilei de 27 ianuarie 2024, la Edineț.

Bărbatul se afla în casa surorii fostei sale concubine, o femeie în vârstă de 56 de ani din localitatea sus menționată. Acționând cu intenție directă și cu deosebită cruzime, inculpatul i-a strivit femeii trei degete de la mână cu un topor. Ulterior, i-a aplicat cel puțin patru lovituri puternice cu tăișul toporului în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale incompatibile cu viața.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Prin sentința de ieri, 4 iulie, pronunțată de Judecătoriei Edineț, sediul Central, inculpatul, în vârstă de 33 de ani, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de 18 ani de închisoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

De menționat că, persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.