Acasă Sport VIDEO // Ronaldo a părăsit nervos terenul după ce nu i-a fost...

VIDEO // Ronaldo a părăsit nervos terenul după ce nu i-a fost validat golul

0

Căpitanul naţionalei Portugaliei, Cristiano Ronado, a părăsit nervos terenul la finalul meciului Serbia – Portugalia, scor 2-2, la care în minutele de prelungire nu i-a fost validat un gol, deşi mingea a depăşit linia porţii, relatează L’Equipe. Ronaldo a gesticulat şi şi-a aruncat banderola în momentul în care a ieşit de pe teren, transmite SafeNews.md cu referire la hotnews.ro

La finalul partidei, arbitrul Danny Makkelie i-a cerut iertare selecţionerului Portugaliei, Fernando Santos.

„Arbitrul şi-a cerut iertare la vestiare. Pe teren îmi spusese că va vedea imaginile şi că dacă s-a înşelat va veni să-şi ceară scuze. Şi a fost cazul. Arbitrii sunt oameni şi pot greşi, dar de aceea există VAR şi tehnologia la linia porţii, pentru a se evita asta”, a declarat Santos.

La aceste preliminarii nu se folosesc însă VAR şi goal line tehnology, potrivit News.ro.

„Să fiu căpitanul Portugaliei este un adevărat privilegiu în viața mea. Mereu am dat și mereu voi da totul pentru țara mea, asta nu se va schimba niciodată. Sunt vremuri grele, mai ales atunci când întreaga țară este afectată. Acum trebuie să ridicăm privirea din pământ și să ne îndreptăm spre următoarea provocarea. Luptă, Portugalia!”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.