Acasă Social Primarul Capitalei a semnat o dispoziție privind sistarea agentului termic, dar lipsește...

Primarul Capitalei a semnat o dispoziție privind sistarea agentului termic, dar lipsește data sistării

0

O dispoziție privind sistarea agentului termic în orașul Chișinău a fost semnată de edilul urbei, fără a fi precizată, însă, data la care se va efectua asistare.

Primarul Ion Ceban anunță că mulți locatari solicită să fie sistat agentul termic în oraș. Întrucât, în această perioadă, din cauza pandemiei de COVID-19, acasă se află copii acesta a decis să semneze o dispoziție privind sistarea agentului termic, fără însă a indica data la care se va efectua sistarea.

„Actualmente, toți copiii, dar și maturii sunt acasă din cauza pandemiei și spun că temperatura va scădea cu mult în locuințe dacă vom lua această decizie. Iată de ce, a fost semnată o dispoziție pentru ca agentul termic să fie oprit, doar că în document nu este deocamdată stabilită data când se va întâmpla acest lucru. Astfel, urmează ca această dispoziție să intre în vigoare atunci, când 3 zile consecutiv vor fi înregistrate +10 grade în orele 18:00 și 6:00”, anunță edilul Capitalei.

Sezonului de termoficare 2018 – 2019 pentru consumatori fondului locativ din municipiul Chişinău a fost încheiat la 9 aprilie 2019.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.